Home > #Hoofdnieuws > Zwaar testongeval voor Alexey Lukyanuk

Zwaar testongeval voor Alexey Lukyanuk

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Alexey Lukyanuk, tweede in de stand om het Europees rallykampioenschap, was in Rusland betrokken bij een zwaar testongeval.

De Moskoviet werkte een test af in voorbereiding op de Pushkinskye Gory rally, in de buurt van Pskov, in noordwest Rusland niet ver van de grens met Estland.
Toen Lukyanuk aan het eindpunt kwam verscheen er plots een andere Mitsubishi Evo in tegengestelde rchting. Bij de frontale klap vielen er drie gewonden: Lukyanuk, Nikita Gergel en Vjacheslav Kucherov. De navigator van de andere wagen, Alexey Ljaduhin, kwam alle hulp te laat.

Lukyanuk leed aan verscheidene breuken (linkerhiel, rechter enkel, bekken en een ruggewervel) en een klaplong. Zijn gezondheidssituatie is niet levensbedreigend, maar het ziet ernaar uit dat de Rus zeker niet zal kunnen deelnemen aan de komende Acropolis Rally.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50