Home > #Hoofdnieuws > “Ongelofelijk trots om zo jong in Le Mans te rijden!”

“Ongelofelijk trots om zo jong in Le Mans te rijden!”

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Dries Vanthoor is enorm trots op zijn debuut in Le Mans. De jonge Limburger, dit weekend in Silverstone voor de Blancpain Endurance Cup, klonk bijzonder opgetogen aan telefoon:

“Uiteraard is het geweldig nieuws. Ik rij samen met Will Stevens, die ik ken van bij Audi en WRT, en een andere Brit Rob Smith in een Ferrari van het Britse JMW Motorsport, dat al meerdere malen in Le Mans aan de start verscheen. De Ferrari 488 is een zeer goede wagen, een bolide ook die erg goed uit de verf komt op de snelle omloop in Le Mans. Racen als 19-jarige met een Ferrari in Le Mans is zoveel meer dan een gewone wedstrijd, het is een legende, waar je dan ook deel van uitmaakt. Ik geloof in onze kansen om in Le Mans een mooi resultaat in de klasse neer te zetten. Hoe dan ook, Le Mans is en blijft de grootste race ter wereld!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]