Home > Industrie > BMW lanceert 8 Reeks coupé

BMW lanceert 8 Reeks coupé

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Begin alvast maar te watertanden. Nog goed 14 maal slapen en BMW presenteert op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este de nieuwe BMW 8 Reeks Coupé, die later ook een cabrioversie krijgt. De vorige 8 Reeks werd tussen 1989 en 1999 geproduceerd. De BMW 8 Reeks wordt een rechtstreeks concurrent van de Mercedes S Klasse.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/bmw_850_csi_9.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]