Home > Circuit > In een notendop Le Mans

In een notendop Le Mans

Nu de WEC-manche van Spa achter de rug is, beginnen stilaan alle plaatsen voor Le Mans ingevuld te raken. Bij Corvette, en dan spreken we over GTE Pro, zien we WRT Audi-rijder Marcel Fassler naast Oliver Gavin en Tommy Milner in de Corvette #64. De Zwitserse drievoudige winnaar van de race in Le Mans, maakt zich nu dus op voor mogelijk een eerste zege in GTE. Jordan Taylor is dan weer de derde man, naast Antonio Garcia en Jan Magnussen, in de #63. Samen hebben deze zes heren maar liefst 18 zeges in een klasse behaald.

De Rus Sergey Sirotkin deelt  met IndyCar rijder Mikhail Aleshin en 2015 WEC GTE-Am kampioen Viktor Shaytar het stuur van de LMP2 SMP Dallara-Gibson P217.

Beechdean AMR doet het dan weer met teambaas Andrew Howard, naast Ross Gunn en Oliver Bryant, die vorig jaar zijn debuut in Le Mans maakte met ProSpeed. Zij rijden met een Aston Martin in GTE Am.

© Foto: FIA WEC