Home > VAS > Slalom > Zege in Zonhoven voor Jörgen Draelants

Zege in Zonhoven voor Jörgen Draelants

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In de slalom van Zonhoven behaalde Jörgen Draelants op de Mini nr. 85 zijn tweede zege van het seizoen. Bernard Wilmet, op de snelle Peugeot 104 strandde op de tweede plaats voor amper 13/100ste. Frederik De Clercq vervolledigde het podium met de Westfield-Ford, met 8/10de seconde achter op de besttijd.

Met Dominique Van Kerckhove (VW Polo GT) op de vierde plaats en Bart Lenaerts (Lotus Elise) op de vijfde plaats gaven alle toppers present. In het kampioenschap verandert er dus niet bijster veel. De volgende afspraak is op zondag 21 mei, voor de Slalom van Zaventem.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”