Home > Circuit > Zware val voor Cesare Fiorio

Zware val voor Cesare Fiorio

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De naam Cesare Fiorio is onlosmakelijk verbonden met de successen van het Lancia Martini fabrieksteam in het WK Rally. Later was Fiorio nog sportdirecteur bij Ferrari in de F1. Hij leidde het team in de dagen van Mansell en Prost.

Maar er is slecht nieuws van Cesare want hij werd binnengebraht voor reanimatie in het hospitaal van Perrino. Hij bleek een zware val te hebben gemaakt met zijn koersfiets in de buurt van het Italiaanse Bari. De ex-manager van Ferrari had de gewoonte om dagelijks 30 kilometer met de fiets te trainen. Hij liep verwondingen op aan het hoofd en aan de arm en zijn toestand is volgens waarnemers nog steeds zorgwekkend. Cesare Fiorio wordt volgende maand 77 jaar.

(beeld: rai sport)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply