Home > #Hoofdnieuws > Sébastien Bedoret is een ijverige leerling in Rally Islas Canarias

Sébastien Bedoret is een ijverige leerling in Rally Islas Canarias

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sébastien Bedoret zal zijn debuut maken in het FIA ERC Junior Under 27 kampioenschap tijdens de Rally Islas Canarias. Bedoret schreef zich voo rhet tweede jaar op rij in voor het ERC Junior Experience training programma en zal deze training nu combineren met praktijk ten velde. In het begin van de week waren de Juniors al te gast op de testpiste van Las Palmas.

De voormalige karter maakte pas drie jaar geleden kennis met de rallydiscipline en werkte verleden jaar een seizoen af binnen het BK rally Junior. Nu wil hij dus Europa in. “Ik kom om te leren, want het is pas mijn tweede volledige jaar in de rallysport. Ik wil eerst en vooral aan de finish staan maar de verkenningen waren al een openbaring want het was ook de eerste keer dat ik tweemaal een proef moest verkennen.”
Bedoret gaf al zijn visitekaartje af want hij was derde snelste Junior in de kwalificatiesessie van vanmorgen.

Lukyanuk topt qualif, Monzon start eerste

Bij de toppers was het Lukyanuk die met zijn Fiesta de beste tijd neerzette. Hij koos ervoor om op vrijdag als 15de de baan op te gaan. De lokale held, Spanjaard Luis Monzon, mag met zijn Fiesta R5 de rally openen. Hij erfde de eerste startplaats, maar dat is op het stoffige asfalt van het bergachtige parcours niet echt een cadeau

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply