Home > Circuit > BK Karting naar Francorchamps

BK Karting naar Francorchamps

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Reeds dit weekend vindt de tweede proef van het Belgisch Kampioenschap Karting 2017 plaats in Francorchamps. Er 160 jonge en minder jonge piloten aan de start staan met maar één doel : winnen! Met kan nu al zeggen dat de titelkandidaten zich al geen fouten meer kunnen veroorloven, want de volgende proef in Genk (in augustus) is reeds de finale van de competitie.

Met de X30 Junior en X30 Senior pelotons elk verdeeld in 3 groepen, staan er niet minder dan 24 starts op het programma deze zaterdag en zondag in Francorchamps. De oefensessies beginnen zaterdag om 14u45 en ze worden gevolgd door de eerste zes kwalificatiesessies.
Zondag, na de ochtend warm-up, staan er nog tien manches op het programma vanaf 10u. Na de voorstelling van de piloten tijdens de middag, wordt om 14u de start gegeven van de eerste Finale. Ten slotte worden rond 17u45 de winnaars gevierd op het podium. Een ideaal tijdstip om te genieten op het terras in Francorchamps van een lekker aperitief en, waarom niet, de eerste gokjes te wagen voor de ultieme proef van het kampioenschap !

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Spa-Franchorchamps is weer open
GP België: over banden en keuzes
De autosport dit weekend
Porsche Carrera Cup Benelux: galerij van de wedstrijd op zaterdag

Leave a Reply