Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Johan Vannerum

2017 voor… Johan Vannerum

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

29 is hij, Johan Vannerum, de zoon van Marc Vannerum, de man die ooit de eerste Corvette C5-R mee naar ons land en de Belcar bracht. De jonge Brusselaar is enkele jaren geleden heel voorzichtig met autosport begonnen en heeft de microbe nu echt goed te pakken.

Johan, wat zijn de plannen dit seizoen?

Wel, eigenlijk heel kort en bondig, de Belcar Endurance met een BMW M235i Racing. De Belcar Endurance is een mooi kampioenschap, met lange wedstrijden en we delen het stuur van onze wagen met drie: mijn vader, Jean-Luc Behets en ikzelf. Uiteraard is het hoogtepunt van het seizoen de 24 Hours of Zolder en wie ons daar vervoegt is nog niet geweten. We rijden in Belcar 3, een sterk bezette klasse, waar ik toch wel wat strijd verwacht. Misschien doe ik nog hier en daar iets extra, een race in een Fun Cup of misschien wel de 12-uursrace voor toerwagens van Creventic hier in Spa, dat lijkt me echt leuk. Hoe dan ook ben ik erg blij dat we hier al staan en we gaan genieten van het seizoen!

Wat is je autosportdroom?

“De 24 Uur van Spa, zonder meer… En dat in een Mercedes AMG GT3, dat is moet iets gigantisch zijn!”

Foto’s: © Evers Media

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/04/2017_HLN_Belcar_Vannerum_1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply