Home > #Hoofdnieuws > “Ik ben voor de normtijd”

“Ik ben voor de normtijd”

Deldiche Racing heeft gisteren de polepositie gegrepen voor de opener van het Belcar Endurance seizoen. De man die er in slaagde om op 9 duizendsten van de normtijd af te klokken, was Luc De Cock zelf. Norma-rijder De Cock toont zich trouwens een voorstander van de normtijd zoals die vandaag in de Belcar Endurance gehanteerd wordt.

“Ten eerste zijn het de spelregels. Je speelt ook geen monopoly om achteraf over de regels van het spel te klagen als je die vooraf kent… Ik ken de regels, ik vind die goed, dus ik doe mee”, aldus de 64-jarige ondernemer, die nog bijzonder fit oogt. “Ik vind het op zich ook een goede zaak, want op die manier zien we meer wagens dan zonder normtijd denk ik. Ik race nog steeds zeer graag en ben blij van hier met ons team te staan.”

 

Leave a Reply