Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Didier Van Dalen

2017 voor… Didier Van Dalen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Van Dalen is een bekende autosportnaam in ons land en de nieuwe generatie is op komst! De 26-jarige Didier Van Dalen is ook  gebeten door de autosportmicrobe. Van Dalen valt op door zijn positieve uitstraling in de paddock en werkt verder aan zijn programma in de nationale autosport.

Didier, wat zijn de plannen voor 2017?

“Wel, ik ben fier op mijn programma in 2017, afwisselend in VW Fun Cup en aan het stuur van een Porsche 991 GT3 Cup. Goed twee weken geleden startte ik al in de Belgische VW Fun Cup met de bolide met startnummer 294 van AC Motorsport, samen met Stephane Perrin en Martin Leburton. De VW Fun Cup is een prachtige manier om de autosport beter te leren kennen en kilometers te vergaren. Ik hou echt van de VW Fun Cup en de ambiance die daar heerst. Daarnaast rij ik ook verschillende wedstrijden met een Porsche 991 GT3 Cup. We beginnen er dit weekend aan tijdens de openingsrace van de Belcar Endurance. Ik deel de wagen met Fred Bouvy en Damien Coens, twee meervoudige Belgische kampioenen. Bovendien heb ik de eer om de wagen ook te besturen tijdens de eerste meeting van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, het weekend van de FIA WEC op de mooie omloop in de Ardennen. Mijn doel is overal vooraan te kunnen meedraaien en regelmatig op het podium te staan.”

Wat is je autosportdroom?

Ik ben een fiere Belg en een grote liefhebber van de Porsche 911… dus racen in een nieuwe 991 GT3 RSR tijdens de 24 Uur van Spa is echt mijn droom… Ik heb al een stap gezet door met een Porsche GT3 Cup te racen dit jaar en werk verder aan het realiseren van die droom!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/04/11111230_10207227230337953_2473355700090241377_o.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/GT3_CC_2017_DVD.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply