Home > Circuit > In een notendop: F2 Bahrein en Ugo De Wilde in F4 op Nogaro

In een notendop: F2 Bahrein en Ugo De Wilde in F4 op Nogaro

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Gisteren in de vooravond was er nog de kwalificatiesessie voor de Formule 2. Het zag er aanvankelijk goed uit voor Prema Racing. Met rookie Charles Leclerc en Antonio Fuoco monopoliseerden ze de eerste startrij, voor Nyck de Vries (Rapax) en Norman Nato (Arden). Maar na de sessie regende het bestraffingen. Fuoco raapte een gridstraf van 3 posities voor het hinderen van de Rus Markelov. En zo start McLaren Junior De Vries straks op een 2de gridplek, naast Leclerc, en voor Nato en Luca Ghiotto (Russian Time).

Op de Franse omloop van Nogaro zien we de Franse Formule 4 in actie, met minder goed nieuws voor onze landgenoot Ugo De Wilde. Hij sloot de eerste vrije training af op de allerlaatste positie. Vader Olivier De Wilde benadrukte echter de prioriteiten van zijn zoon. “Hij moet dit jaar ervaring opdoen, zeker op de banen zoals Nogaro die hij niet kent. Hij is maar 14 jaar en racet tegen jongens van 18 jaar, die dikwijls al meerdere jaren in deze formule meedraaien. Het resultaat is van ondergeschikt belang.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
F2 Bahrein: Amaury Cordeel blikt terug
F2 Bahrein: Geweldige inhaalrace brengt Richard Verschoor in Bahrein meteen eerste punten
In een notendop: F2 – F3
F2 Bahrein: Boschung dominant in sprintrace, Cordeel eindigt voorlaatste

Leave a Reply