Home > Circuit > Kubica start niet in Silverstone

Kubica start niet in Silverstone

De Poolse ex-F1-rijder Robert Kubica is er niet bij tijdens de 6 Uur van Silverstone dit weekend, de opener van het WEC 2017. De Pool ziet het niet zitten om in te stappen in de CLM01/P1 du ByKolles Racing, een wagen die helemaal niet reed tijdens de testdagen in Monza. Overigens zou het hele project van het Duitse team al na Le Mans over kunnen zijn. Er gaan ook meer en meer geruchten op dat ook enkele teams uit LMP2 niet veel verder dan Le Mans zullen raken. Naast het verdwijnen van Audi en met amper 28 ingeschreven wagens – waaronder onder meer Kolles – lijkt de WEC aan een zeer moeilijk seizoen te beginnen, dit weekend in Silverstone.  Morgen gaan we dieper in op het seizoen 2017 van het WK Uithouding.

Leave a Reply