Home > Circuit > In een notendop: Imsa en Creventic

In een notendop: Imsa en Creventic

Wayne Taylor Racing start op polepositie voor de GP van Long Beach (Californië), de derde manche van het IMSA kampioenschap. Ricky Taylor was sneller dan Christian Fittipaldi en Tristan Nunez. VisitFlorida Racing geeft forfait voor de Grand Prix de Long Beach na een crash van Renger van der Zande.

Corvette op pole in GTLM

Met zijn Corvette was Jan Magnussen de snelste in de GTE LM klasse, voor de Ford GT van Richard Westbrook. Laurens Vanthoor werd vierde in zijn Porsche. Bryan Sellers was de beste in GTD met een Lamborghini Huracan GT3.

Creventic

De GRT Grasser Racing Team-Lamborghini Huracán GT3 (Christian Engelhart/Rolf Ineichen/Mark Ineichen) rijdt aan de leiding na de eerste drieënhalf uur van de eerste Hankook 12H RED BULL RING. In de slotfase van het eerste deel van de race was het thuisteam sneller dan de Herberth Motorsport-Porsche 991 GT3 R (#911, Daniel Allemann/Robert Renauer/Alfred Renauer).

 

Leave a Reply