Home > Rally > BRC > Criterium: T’joens en Renault tegen de BMW’s

Criterium: T’joens en Renault tegen de BMW’s

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naast de 88 deelnemers in de hoofdwedstrijd, kan de TAC Rally ook in de tweede manche van het RACB Rally Criterium uitpakken met een sterk startveld. 39 teams schreven zich in voor de kortere nevenwedstrijd over 8 klassementsproeven, goed voor 93 km tegen de chrono. Onder hen een aantal kanshebbers en snelle streekpiloten.

Stefaan T’joens krijgt als leider in het kampioenschap het startnummer 201 op de deuren van zijn snelle Renault Mégane RS. T’joens is zeker een kanshebber, maar hij zal moeten afrekenen met het BMW-geweld van Philip Lommers, Johnny Louies, Wouter Lievens, Xavier Alliet en Wim Dereu. En dat is zeker niet alles, want naast de Nissan 350Z van Stefan Van Craenenbroeck, is het ook uitkijken voor de snelle chrono’s van Chris Dobbelaere met zijn Opel Kadett GT/E.

(brc pers)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply