Home > #Hoofdnieuws > Corsica klaar voor WRC!

Corsica klaar voor WRC!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=lQ-ZadqZD-4″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Heel wat rallyspektakel dit weekend, met niet alleen de 44ste editie van de TAC Rally in het West-Vlaamse Tielt, maar ook de Tour de Corse, de 4de manche van het WK Rally. Corsica is een buitenbeetje in het WK, met amper 10 proeven, zes verschillende, maar wel marathonafstanden van 48 en zelfs 53 kilometer voor een KP.

Ontdek links wat de rijders van de proef op het eiland vinden en verken rechts samen met de toppers het parcours.

Corsica start vrijdag met vier proeven en eindigt zondagmiddag met een 10-kilometer lange Power Stage.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=h5X_INnLsoU” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply