Home > Circuit > Mooi startveld voor Supercar Challenge met vijf Belgen

Mooi startveld voor Supercar Challenge met vijf Belgen

De Supercar Challenge Powered by Hankook start tijdens het paasweekend in Zandvoort en de organisatie van Dick van Elk lijkt weer op goede weg. Na enkele moeilijkere jaren en een stevige herstructurering van de indeling van de klassen, starten er over goed twee waken maar liefst 48 wagens in het openingsweekend van de Benelux serie. Het aantal Belgen is nog niet wat het ooit was, maar de kwaliteit is zeker op de afspraak.

In de GT Division behoort Ward Sluys, samen met Bas Schouten in de JR Motorsport BMW M4 zeker tot de kanshebbers op het podium. Maar met 14 bolides, waaronder 7 Porsche, lijkt de strijd behoorlijk stevig. Van Belgische kant zien we ook Jos Jansen, ex-rallycrosser aan de start in een 911.

In de Supersport 1 Division zijn er geen Belgen, wel in de Supersport 2  met Jimmy Adriaenssens (Seat Leon). 11 wagens zijn er tot slot in de Sport Division, met daar het bekende duo Voet-van de Broeck in een Peugeot RCZ.

Leave a Reply