Home > Rally > ERC > Kajetanowicz leidt Azoren na dag 1

Kajetanowicz leidt Azoren na dag 1

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Rus Lukyanuk (Fiesta R5) dicteerde het ritme in de openingsproeven maar had maar een minieme voorsprong op de Let Gryazin in KP1, en hij moest KP2 aan lokale held Moura laten. Het was echter regerend kampioen Kajetanowicz die met winst op KP4 naar de leiding in de tussenstand sloop. De rest van de rally wordt de startorde bepaald door de resultaten op KP3 en dus blijft de Pool achter de Rus starten.

“Dit was het plan van bij aanvang”, verklaarde de Lotos Fiesta rijder, die zijn winst in de kwalificatieproef omzette in een 10de startpositie. Morgen volgen er nog twee lussen van drie proeven, incluis de geroemde Setes Cidades proef langsheen een kratermeer.

Rally van de Azoren
Tussenstand na KP4

1. Kajetanowicz K. 00:18:44.3
2. Lukyanuk A. +01.1
3. Moura R. +13.8
4. Sirmacis R. +17.3
5. Magalhães B. +19.5
6. Gryazin N. +21.9
7. Griebel M. +22.5
8. Suárez J. +23.7
9. Černý J. +34.2
10. Moffett J. +41.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply