Home > #Hoofdnieuws > Duel Antwerpen- West-Vlaanderen in 31ste Titanicrit

Duel Antwerpen- West-Vlaanderen in 31ste Titanicrit

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jarenlang was rittensport een bastion van de Antwerpse Renstal Titanic, maar de West-Vlamingen dreigen steeds meer. Dat bleek ook in de uitslagen van de 31ste Titanicrit, de derde manche van het VAS Rittensportkampioenschap, die zaterdagavond in Kasterlee werd gereden.

In de moeilijkste navigatieklasse, Sport, was de greep van Titanic en het broederpaar Holemans stevig. Patrick Holemans en Johnny Champagne, al enige tijd de referentie in de klasse, schreven een nieuwe zege op hun palmares. Broer Dirk Holemans navigeerde Lieven Lintermans naar de derde plaats maar Jan Verschaeve, bijgestaan door Frederik Vancraeynest, kwam echter voor het West-Vlaamse Hemicuda binnen op de 2de positie.

In de klasse Toerisme ging de winst naar het West-Vlaamse duo Jens Vanoverschelde en Pablo Cracco, van Autostal Atlantic. Luc Van den Bogerd en Heidi Wuyts redden de eer voor Titanic met een 2de plaats voor het duo Tim Claeys-Jorden Boone van de Mechelse Autoklub MAK.

In recreatie tenslotte, de instapklasse, hernieuwde Hugo Bruyneel na vele jaren opnieuw met de winst. Echtgenote Lizette Brebels zat aan het stuur. Staf en Bram Aarts maakten er een Titanic dubbel van voor Patrick De Pau (Cameleon) en Julien Hooreweghe (ACP Bryghia).

Het rittensportseizoen gaat nu een lange zomerpauze in en neemt de draad weer op in oktober, opnieuw met de Titanicrit, maar dan in Rijkevorsel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply