Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor… Tim Joosen

2017 voor… Tim Joosen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Tim Joosen draagt een zeer bekende achternaam in de Belgische en internationale autosport. De Antwerpenaar heeft zelf ook een mooie carrière uitgebouwd en ook op zijn 45 gaat hij nog steeds behoorlijk snel. 2017 kondigt zich goed aan voor Joosen, met een mooi nationaal en internationaal programma.

Tim, wat zijn de plannen voor 2017?

“Ik blijf uiteraard bij Deldiche Racing, waar ik met de Norma M20FC zal aantreden in de Belcar Endurance en de nieuwe klasse in de Super Car Challenge voor GT’s en prototypes. In dat laatste kampioenschap missen we sowieso één race, met name Assen, want dat ligt te dicht bij hét hoofddoel van het seizoen: de 24 Hours of Zolder. Die race willen we absoluut op onze naam schrijven, zeker omdat we er vorig seizoen al zo dicht bij waren. In Zolder zal Sam Dejonghe onze vierde man zijn, naast Thomas Piessens en Luc De Cock. Verder kan het zijn dat ik nog één of meerdere wedstrijden aan mijn programma kan toevoegen, maar ik ben al zeer blij dat ik de nodige partners en sponsors heb gevonden om twee mooie series te combineren.”

Wat is je autosportdroom?

“Ik ben misschien niet origineel, maar… de 24 Uur van Le Mans. Daarom hou ik ook zo van de 24-uursrace in Zolder, omdat je daar in een open prototype ’s nachts kan rijden. Dat is voor mij vandaag het dichtste dat ik bij Le Mans kan komen!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/timjoosen.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply