Home > Circuit > Ferrari wint 12 Uur Mugello

Ferrari wint 12 Uur Mugello

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Finish-Scuderia-Praha_800pix.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Scuderia Praha-Ferrari 488 GT3 (#11, Jiri Pisarik/Josef Král/Matteo Malucelli) verdedigde de voorsprong die hij gisteren in het eerste deel van de Hankook 12H MUGELLO had opgebouwd. Na de acht uren racen van vandaag kwam de Italiaan Matteo Mallucelli als eerste over de eindstreep, nadat het team 326 ronden op het 5,245 kilometer lange circuit had afgelegd, een totale afstand van 1.709,87 kilometer. Met vier ronden achterstand eindigde de IDEC SPORT RACING Mercedes-AMG GT3 (#17, Patrice Lafargue/Paul Lafargue/Dimitri Enjalbert) als tweede. De Konrad Motorsport Lamborghini Huracán GT3 (#21, Franz Konrad/Marco Mapelli/Giorgio Maggi/Christopher Zöchling) eindigde als derde. Met nog minder dan een half uur te gaan was Ram Racing Mercedes-AMG GT3 (#30, Tom Onslow-Cole/Remon Leonard Vos/Kevin Veltman) in de rondte gegaan, waarmee Konrad Motorsport de derde plaats in handen kreeg.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply