Home > Circuit > In een notendop: Indy, Formula Renault en F2

In een notendop: Indy, Formula Renault en F2

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Will Power (Team Penske / Chevrolet) heeft in Sint Petersburg (Florida) de eerste pole van het seizoen gegrepen in de Indycar. Hij was sneller dan Scott Dixon (Chip Ganassi Racing / Honda) en James Hinchcliffe (Schmidt Peterson Motorsports / Honda). De beide Fransen, regerend kampioen Simon Pagenaud en S├ębastien Bourdais raakten niet in de top-10.

Simon Mirguet komt dit seizoen in de eenzitterreeks van de VdeV uit. De jonge Belg doet dat met een Formula Renault 2.0 van RC Motorsport. Mogelijk rijdt hij ook enkele races van de NEC Formula Renault.

De Nederlander Nyck de Vries en Johny Cecotto Jr rijden voor Rapax in de F2 dit seizoen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/17204212_10154408419955959_2001265131_n.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply