Home > Electric > Geen Formula E in Brussel!

Geen Formula E in Brussel!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Op vraag van de Belgische autosportfederatie en de lokale promotor, besliste de FIA World Motor Sport Council dat de achtste manche van het Formula E Championship plaats zal vinden in Berlijn op 11 juni, in plaats van in Brussel op 1 juli. Berlijn wordt zo een dubbele event, met twee races in één weekend. Er was onder meer protest bij buurtbewoners tegen de race rond de basiliek van Koekelberg, nadat eerder ook het park rond het Atomium geen optie bleek.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/79p0358.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply