Home > #Hoofdnieuws > Revanche voor Neuville in Mexico?

Revanche voor Neuville in Mexico?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vanaf morgenavond zijn we toe aan de derde manche van het WK rally. Vooraan leidt Jari-Matti Latvala (Toyota) verrassend de dans, met in zijn zog het Ford-duo Sébastien Ogier en Ott Tänak, maar alle ogen in Mexico zijn gericht op Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul.

De feiten kent u zonder twijfel. Het Belgische duo overklaste de tegenstand zowel in de Monte Carlo als in Zweden, maar twee domme fouten maken dat ze twee zeges aan hun neus zagen voorbijgaan.

“Mexico is een uniek evenement en één waar ik goede herinneringen aan heb. Ik behaalde er het eerste podium van Hyundai in 2014 en reed er eerder nog mijn eerste beste tijd in een KP. We ruilen de sneeuw ook in voor de hitte en de droogte, wat de gegevens ook anders maakt. Ook de hoogte is bijzonder. De wagen is bijzonder goed en nu is het aan ons om te laten zien wat we kunnen. We gaan dit weekend echt terugvechten, daar zijn we zeker van.”

De wedstrijd in Mexico telt 19 proeven tegen de chrono, waaronder de zeer lange en hard ‘El Chocolate’, met zijn 54,90 km één van de langste van het seizoen. Zondagavond, iets na zeven onze tijd, eindigt de wedstrijd.

De timing vindt u hier, tel 7 uur bij de opgegeven tijden voor  GMT+1.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender

Leave a Reply