Home > VAS > Rallysprint > Hybride openingswagen in rallysprint Moorslede

Hybride openingswagen in rallysprint Moorslede

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/17016948_10210959405492921_8193349638483072537_o.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Een Kia Niro Hybrid zal als veiligheidswagen fungeren in de Rallysprint van Moorslede. Aan boord oud VAS-rallykampioen, Kurt Maes als copiloot en VAS sportcommissaries Filip Dewulf als rijder.

Kurt Maes: “Wij fungeren als veiligheidswagen en openen het parcours van de rallysprint. Dus controleren wij of alles klaar is om de deelnemers en het publiek op een veilige manier te laten genieten van de rallysprint.”
Voor Filip Dewulf is het een eerste keer. “Na de positieve ervaring in de Tour de Belgique is dit voor mij een nieuwe uitdaging”, vult Filip Dewulf aan.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply