Home > #Hoofdnieuws > Fittipaldi bouwt eigen supercar

Fittipaldi bouwt eigen supercar

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=AONjznZp22I”] [/et_pb_video][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De dubbele wereldkampioen F1 (1972 en 1974) en CART kampioen van 1989, tevens tweevoudig winnaar van de 500 Miles van Indianapolis, Emerson Fittipaldi, heeft de droom van iedere piloot verwezenlijkt.

De 70-jarige Braziliaan presenteerde in Genève een eigen wagen, met name de EF7 Vision Gran Turismo, ontworpen door Pininfarina en HWA AG. De auto heeft een atmosferische V8, vierwielaandrijving, is volledig van carbonfiber en de remmen en ophanging zijn van HWA AG.

Veel Fittipaldi EF7 zullen er niet gebouwd worden, maar iedere eigenaar krijgt een persoonlijk coaching van de wereldkampioen F1 en sluit aan bij de  Fittipaldi Racing Club. De auto komt ook voor in Gran Turismo Sport, binnenkort op PlayStation 4.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”628,629,630″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?

Leave a Reply