Home > #Hoofdnieuws > Autosportwereld.be en speedactiontv.be bundelen krachten

Autosportwereld.be en speedactiontv.be bundelen krachten

Eendracht maakt macht en daarom werkt autosportwereld.be vanaf nu nauw samen met de belangrijkste Franstalige autosportwebsite, speedactiontv.be. De website, onder leiding van Vincent Franssen, is al jaren een vaste waarde in het Franstalige autosportlandschap en deelt dezelfde filosofie als autosportwereld.be, met name de autosport in België en de Belgen in de internationale autosport. De samenwerking omhelst zowel het redactionele als het commerciële, waardoor adverteerders een nationaal publiek kunnen bereiken. Echter beide media behouden hun eigenheid en eigen naam.

Wie meer informatie wil, kan terecht bij: Vincent Franssen – vfranssen@cybernet.be en Joost Custers – joost@autosportwereld.be

Leave a Reply