Home > #Hoofdnieuws > Nieuwe LEXUS RC F GT3 2017

Nieuwe LEXUS RC F GT3 2017

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In 2017 versterkt Lexus zijn focus op de autosport met de RC F GT3. Die moet het prestatie-imago van het merk versterken bij het groeiende publiek van racefans overal ter wereld.

De volledig nieuwe bolide, die intussen werd gehomologeerd door het autosportorgaan FIA, zal deelnemen aan kampioenschappen in de Verenigde Staten en Japan, alsook aan een aantal Europese wedstrijden.

In de Verenigde Staten heeft Lexus twee exemplaren van de Lexus RC F GT3 geleverd aan het 3GT Racing Team, dat actief is in de GTD-klasse van de IMSA WeatherTech SportsCar Championship Series.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”221,223,225,226″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply