Home > #Hoofdnieuws > BMW M2 Benelux en Snap-On vinden elkaar in sportmarketing

BMW M2 Benelux en Snap-On vinden elkaar in sportmarketing

Partners zijn voor rijders en teams zeer belangrijk, maar ook promotoren van kampioenschappen hebben alle baat bij een goede relatie met bedrijven. Autosportwereld.be sprak afgelopen weekend in Spa-Francorchamps met Patrick Luyckx, Sales Manager van Snap-On, één van de partners van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux over het hoe en waarom van de samenwerking.

Foto’s: BMW M2 Cup Benelux / Dennis Noten

Patrick Luyckx is Sales Manager van Snap-On, een bedrijf gespecialiseerd in gereedschap, voor de meest uiteenlopende automotive sectoren en hij legt uit wat de activiteiten van het bedrijf zijn: “Gereedschap kom je overal tegen en Snap-On heeft een zeer uitgebreid gamma dat een antwoord biedt op de meest uiteenlopende vragen. Het assortiment van Snap-on bestaat momenteel uit meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige producten.”

Snap-On is sinds dit jaar op circuit aanwezig, als partner van de nieuwe BMW M2 CS Racing Cup Benelux en dat is geen toevallige keuze, weet ook Patrick Luyckx: “De BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools Benelux hebben een samenwerkingsakkoord gesloten. De samenwerking bestaat uit een prijzenpakket en service en technische ondersteuning op de circuits. Ons bedrijf ziet zijn waarden en filosofie vertaald in deze competitie. In de BMW M2 Cup wordt met een echte racewagen ook stevig geracet. Het instappen is laagdrempelig, betaalbaar en daardoor voor velen bereikbaar. Wij zijn graag bij deze projecten betrokken om ondersteuning te bieden en te laten zien wat Snap-on Tools voor de autosport kan betekenen.”

Exclusieve Snap-on gereedschapswagen 

Ter gelegenheid van de samenwerking heeft Snap-on Tools in samenwerking met de organisatie van de BMW M2 CS Cup een gelimiteerde, exclusieve gereedschapswagen ontwikkeld die onder licentie verkocht zal worden. De gereedschapswagen is speciaal voor de Cup gewrapt met een fraaie afbeelding van de BMW M2 CS Cup auto. Met de 241-delige set kunnen de meeste werkzaamheden op het circuit én in de werkplaats uitgevoerd worden. Het gereedschap is netjes opgeborgen in overzichtelijke Tool Beds waarvan er één voorzien is van het BMW M2 CS Cup logo.