Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT, GT Open, GT Cup Open

In een notendop: ADAC GT, GT Open, GT Cup Open

  • ADAC GT Masters De Audi van Montaplast by Land Motorsport won de eerste race in Zandvoort. Ricardo Feller en Chris Mies mogen plaatsnemen op het hoogste schavot nadat de Grasser Racing Team Lamborghini van Bortolotti en Costa bestraft werd met een drive through penalty. De tweede plaats was voor Team Toksport WRT (Mercedes) met Luca Stolz en Maro Engel aan het stuur. Jesse Krohn en Nick Yelloly werden derde in de BMW van Schubert Motorsport. Onze landgenoten Charles Weerts en Dries Vanthoor werden vijfde algemeen en tweede in de Junior categorie. Morgen zal de tweede race plaatsvinden.
  • GT Open – Opnieuw een Italiaans feest voor de beide Lamborghini van Vincenzo Sospiri Racing in Hongarije. Na een felbevochte strijd tussen beide wagens waren Frederik Schandorff en Michele Beretta de snelste. Onze landgenoot Baptiste Moulin wist samen met zijn teamgenoot Yuki Nemoto de tweede plaats in te nemen. De derde plek ging naar de Porsche van Lechner Racing met Andy Soucek en Benjamin Barker aan het stuur.
  • GT Cup Open De winst ging naar de Porsche A&P Racing Team PTT Tech Support bestuurd door Maciej Blazek en Mateusz Lisowski. De tweede plaats ging naar Daan Pijl en Tomasz Magdziarz in de Alda Motorsport Porsche. Q1 by EMG Motorsport werd derde na een incident in de pitstraat met de AKM Mercedes.