Home > #Hoofdnieuws > GT World (Misano): dubbelslag voor WRT

GT World (Misano): dubbelslag voor WRT

Dubbele zege voor Team WRT met Charles Weerts en Dries Vanthoor in de GT World Challenge op Misano.

foto: ©gt-world-challenge/SRO

Een goede start van Dries Vanthoor en opnieuw uitstekend pitwerk van WRT zorgden ervoor dat Charles Weerts na de pitstopronde naar de leiding van de wedstrijd kon. Uiteindelijk hield hij de AKKA ASP Mercedes af voor de zege. De zusterwagen van WRT, met Goethe en Van der Linde mocht mee op het podium terwijl de andere WRT Audi van Bird en Tomita en net naast het podium strandden en de zege pakten in Silver.

We geven u nog de resultaten mee van de overige Belgen met een tiende plaats voor de Sainteloc Audi van Fréderic Vervisch en Aurelien Panis, een zestiende plaats voor de CMR Bentley van Ulysse De Pauw en Jean-Pierre Alexandre en de 25ste plaats voor de AF Corse Ferrari van Bertolini en Louis Machiels.

“De wagen was perfect het gehele weekend, het team maakte ook nog de snelste pitstops en Dries reed ook een sterke wedstrijd. Het was ons doel om het maximum van de punten te halen”, aldus Charles Weerts na de wedstrijd. Vanthoor en Weerts hebben nu de meeste zeges behaalt van alle duo’s en ze breiden hun voorsprong in de tussenstand van het klassement uit.