Home > Circuit > Nascar: Larson wint in Nashville

Nascar: Larson wint in Nashville

Afgelopen nacht werd voor het eerst in jaren terug een cuprace in Nashville gereden. Die werd gewonnen door de dominante Kyle Larson (Hendrick Motorsports). Ross Chastain (Chip-Ganassi Racing) kwam over de streep als tweede. Het podium werd vervolledigd door William Byron (Hendrick Motorsports).

Om even aan te tonen hoe goed Kyle Larson is dit seizoen. Hij heeft al vier keer gewonnen dit seizoen, daarnaast heeft hij al twaalf keer een stage gewonnen. De laatste drie races heeft hij 82% van de races aan de leiding gereden. In zeventien races behaalde hij tien keer in de top5 geëindigd. Met zijn goede resultaten van Larson de afgelopen races, komt hij nu op tien punten te staan van Denny Hamlin (Joe Gibbs Racing).

In de top10 van de race in Nashville zien we verassende namen. Aric Almirola (Haas-Stewart racing) behaalde de vierde plaats in de race. Teamgenoot van Almirola, Kevin Harvick, kwam net na Almirola op de vijfde plaats in de race. Op de zesde plaats zien we Ricky Stenhouse Jr. (JTG Daugherty Racing). Daniel Suarez ( Trackhouse Racing Team) werd zevende.

Na de race werd Chase Elliott (Hendrick Motorsports) gediskwalificeerd omdat hij vijf losse wielmoeren gebruikte in de laatste paar rondes. Hij verliest hierdoor zijn dertiende plaats en ook zijn punten van de eerste stage die hij won.

Aankomend weekend hebben we twee races. Op zaterdag om 21u worden er 130 rondjes gereden op Pocono. Zondag wordt er dan 140 rondjes gereden om 21u30.