Home > Uncategorized > In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

  • GT Open – De tweede race werd een Italiaans feestje voor Vincenzo Sospiri Racing. De Lamborghini van het duo Beretta en Schandorff kwam als eerste over de lijn. Onze landgenoot Baptiste Moulin werd met zijn teamgenoot Yuki Nemoto knap tweede. De derde plaats was voor de winnaars van de eerste race, Andy Soucek en Al Faisal Al Zubair in de Lechner Racing Porsche. JP Motorsport won in de PRO-AM categorie met Christian Klien en Patryk Krupinski, zij werden vierde algemeen.
  • GT Cup Open – Q1 by EMG reed naar plaats één en twee. Het duo Jan Lauryssen en Bas Schouten won de race voor Nicolas Vandierendonck en Dirk Schouten, beiden in een Porsche. A&P Racing Team PTT Tech Support werd derde met Maciej Blazek en Mateusz Lisowski aan het stuur. De derde Q1 Porsche van Filip Teunkens en Jaap Van Lagen werd zesde.
  • Alpine Cup – Winst voor Dani Clos die in de laatste bocht Jean-Baptiste Mela voorbij wist de gaan. Lilou Wadoux werd knap derde. Ugo De Wilde reed de hele race aan de leiding maar kreeg vijf seconden straftijd waardoor hij net naast het podium greep. Philippe Bourgois eindigde de race niet.