Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • F4 Spanje – De organisatie van de Spaanse Formule 4 kondigde aan dat de openingsrace (voorzien op 24-25 april) op Spa-Francorchamps met één week wordt verschoven naar 30 april-1 mei. De jonge wolven starten zo hun kampioenschap dan wel in het prestigieuze kader van het WEC op Spa.

  • Euroformula – De Hongaar Oliver Michl vervoegt de Serviër Filip Jenic en de Mexicaan Jorge Campos bij Teo Martin. De openingsrace is er in het eerste weekend van mei op Portimao. De Spanjaard R‍afael Villagomez tekende bij Van Amersfoort maar zal eveneens een campagne afwerken in het FIA Formula 3 bij HWA Racelabs, voor wie de jongeman al de wintertests afwerkte.

  • Indy Light – In het voorprogramm van de Indycars op Barber Motorsport Park was er ook de aanvang van het Indy Lights kampioenschap. De Zweed Linus Lundqvist (HMD) deed er de beste zaak. In de race op zaterdag won hij voor zijn teamgenoot Benjamin Pedersen en Devlin DeFrancesco (Andretti). De race op zondag was voor David Malukas (HMD). Linus Lundqvist pakte de tweede plaats voor alweer Devlin DeFrancesco. In het kampioenschap staat Lundqvist met 57 punten aan de leiding voor DeFrancesco (44).

foto: ©euroformulaopen.net