Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

• Super Formula Light – In Japan werden er naast de Super Formula ook nog races afgewerkt van de “light” versie van dat kampioenschap. Dat werd vooral een duel tussen Teppei Natori (Dallara-Spiess B-Max) en de Franse F4 vicekampioen Ren Sato (Dallara-Spiess Toda), die op zaterdag elk een race wonnen terwijl de andere telkens tweede werd. Op zondag was het dan de beurt aan Atsushi Miyake (Dallara-Spiess Rn-Sports). Even opmerken dat Giuliano Alesi (Dallara-Toyota Tom’s), die om budgettaire redenen wisselde van Formule 2 naar de Super Formula Light, tweemaal een derde plaats pakte. Na het eerste raceweekend staat Natori met 27 punten aan de leiding voor Sato (19) en Alesi (13).

• FFSA F4 – Na het eerste raceweekend in de Franse Formule 4 mocht Esteban Masson als leider in het kampioenschap naar de volgende manche. Masson won op zaterdag en volgde dat op met een podium op zondag. De andere winnaars van het weekend werden Thanapongpan Sutumno en Hugh Barter. Masson leidt met 47 punten voor Barter (39) (foto:©ffsa)