Home > Circuit > In een notendop: Formule 4

In een notendop: Formule 4

  • F4 Italië – Tijdens de testdagen op Le Castellet voor de Italiaanse Formule 4 was de besttijd deze week voor Sebastian Montoya (Prema), zoon van papa Juan Pablo, voor Nicolas Baptiste – (Cram) en Santiago Ramos (Jenzer).

  • F4 Italië (bis) – De stoeltjes in de Italiaanse competitie vullen zich inmiddels verder met Francesco Simonazzi (BVM), de 18-jarige H‍amda Al Qubaisi uit Abu Dhabi (Prema) en nog twee tieners (respectievelijk 15 en 16 jaar oud), Pietro Armanni en Leonardo Fornaroli bij Iron Lynx.

  • F4 Spanje – Of moeten we zeggen formule “MP Motorsport”? De Nederlanders hebben inmiddels al een armada van acht bolides bij elkaar voor het Spaanse kampioenschap. De afgelopen week kwamen naast de reeds gekende Rik Koen, Suleiman Zanfari, Gil Molina, Dilano Van’t Hoff en Manuel Espirito Santo nog de Deen Noah Degnbol, de Amerikaan Santi Trisini en nog een Deen, Georg Kelstrup, de formatie vervoegen.

  • F4 ADAC – B‍WR Motorsport, opgebouwd uit de resten van het DTM team van Rosberg, tekende voor hun F4 campagne de kart-sensatie Taylor Barnard. De ADAC maakte ondertussen ook zijn kalender bekend, die in grote mate samengaat met de Italiaanse F4, een samenwerking die er ook vorig seizoen al was. Het Duitse seizoen begint op 24 en 25 april op Oschersleben. (foto: ©adac)