Home > #Hoofdnieuws > Monte-Carlo 2021: Neuville tevreden

Monte-Carlo 2021: Neuville tevreden

Ondanks de nodige kopzorgen over de bandenkeuze in de ochtendproeven en een vijfde stek op één minuut van leider Elfyn Evans, is Thierry Neuville tevreden met zijn prestatie tot dusver. Onze landgenoot lijkt positief voor het vervolg van de rally van Monte-Carlo.

Foto: © Hyundai Motorsport

Thierry Neuville: “We sloten de dag af met een hele mooie proef en fantastisch werk van Martijn (Wydaeghe). Ik voel me steeds meer zelfverzekerd na een minder makkelijke ochtend. We hebben niet de beste bandenkeuze gemaakt in de openingslus, dus we moesten er het beste uit halen. We hebben geprobeerd voorzichtig te blijven, aangezien de omstandigheden erg moeilijk waren. Topwerk tijdens de service, met een sterke teamgeest, stelde ons in staat om de tweede lus op een positievere manier aan te pakken. Het was nog steeds niet echt aanvalswerk en het is lastig om de verloren tijd van de ochtend terug te halen.

Morgen, zaterdag is er een zeer gespreide dag, met 57 kilometer KP, met in volgorde: La Bréole / Selonnet (KP9 – 18.31km – 6:30 am), Saint-Clément / Freissinières (KP10 – 20.48km – 08:18 am) en La Bréole / Selonnet (KP11 – 18.31km – 12:08). Vervolgens rijden de deelnemers naar Monaco, echter zonder service ’s avonds, om er zondag de slotdag af te werken.