Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: TRS – F1 – W Series

In een notendop: TRS – F1 – W Series

  • TRS – Als hij het voor elkaar krijgt dat de quarantaine restricties tussen Nieuw-Zeeland en Australië worden herzien voor zijn geval, dan zal Shane van Gisbergen deelnemen als “wild card” aan de 66ste New Zealand Grand Prix, de openingswedstrijd voor de Toyota Racing Series. De Bathurst winnaar en Supercars ster moet echter op 5 februari al terug in de Gold Coast zijn en met de New Zealand GP op van 22-24 januari is dat te krap…tenzij hij een uitzondering krijgt van Australië op de regel van 14 dagen quarantaine. (foto: ©toyota gazoo nz)

  • F1 – Yuki Tsunoda zal na afloop van het F1 seizoen de “young drivers test” rijden voor Alpha Tauri op de omloop van Abu Dhabi. Tsunoda, derde in het F2 kampioenschap en winnaar van de Anthoine Hubert Trophy voor beste rookie, komt zo steeds nadrukkelijker in beeld bij de Italiaanse renstal.

  • W Series – De competitie die exclusief voor vrouwen is voorbehouden, zal optreden in het voorprogramma van de GP van België in Spa, naast de FIA F3 en de Posrsche Supercup. De kalender van het W Series kampioenschap telt acht wedstrijden met Le Castellet (26 juni), Spielberg (3 juli), Silverstone (17 juli), Budapest (31 juli), Spa-Francorchamps (28 augustus), Zandvoort (4 september), Austin (23 oktober) en Mexico City (30 oktober).