Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: F2 – F1/IMSA – MotoGP

In een notendop: F2 – F1/IMSA – MotoGP

  • FIA F2 – Yuki Tsunoda zette de besttijd in de vrije training voor de F2 op het buitencircuit van Sakhir. De Japanner ging er zijn Carlin teamgenoot Daruvala voor. De titelkandidaten haalden een 7de plaats (Schumacher) en een 18de plaats (Ilott) in een sessie die iets werd ingekort door de motorpanne van de Rus Markelov (HWA).

  • FIA F2 – Ralph Boschung maakte zijn debuut bij Campos Racing en deed het met een 13de plaats niet slecht. Zijn meer ervaren teamgenoot Samaia eindigde de sessie als 21ste. Boschung valt dit weekend in voor Aitken, die bij Williams in de F1 rijdt en hij zal ook in 2021 uitkomen voor de Spaanse renstal.

  • F1/IMSA – Voor Kevin Magnussen zijn de zaken rond. Hij zal in 2021 in het Amerikaanse IMSA sportwagen-kampioenschap rijden aan de zijde van de Nederlander Renger Van Der Zande in een Dallara-Cadillac DPI van het team Ganassi.

  • MotoGP – De Spaanse meervoudige wereldkampioen Marc Marquez ging deze week opnieuw onder het mes. Hij had een langdurige operatie aan zijn bovenarm, die door de vele blessures maar niet wil genezen. Afwachten nu of de Honda rijder tijdig hersteld geraakt om de start van seizoen 2021 mee te maken.