Home > #Hoofdnieuws > GT4 Paul Ricard: SRT met nieuwe duo’s

GT4 Paul Ricard: SRT met nieuwe duo’s

Selleslagh Racing Team zal voor de finale van het Europese GT4-seizoen in Paul Ricard met twee nieuwe duo’s rijden.

De #30 Mercedes-AMG GT4 van het Belgische team wordt dit weekend op het Franse Grand Prix-circuit bestuurd door voormalig GT4 European Series-kampioen Max Koebolt uit Nederland en zijn landgenoot Thierry Vermeulen. Koebolt won tot dusver acht van de 36 GT4-races waaraan hij deelnaam te winnen. “Het wordt weer een mooie race in een race van een uur en ik kijk er natuurlijk naar uit om dit weekend in het donker te racen op het Circuit Paul Ricard“, aldus Koebolt. Zijn teamgenoot wordt Thierry Vermeulen, die in Frankrijk zijn GT4 European Series-debuut zal maken. Dit seizoen maakte Vermeulen een zeer succesvol debuut in de Porsche Sprint Challenge Benelux in een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport. Hij won er de titel.

De # 31 Mercedes-AMG GT4 is dan weer voor Kenneth Heyer en Esteban Muth. Heyer vervoegde het Selleslagh Racing Team op de Nürburgring in september, terwijl Muth vorige maand in Spa-Francorchamps reed en twee keer op het podium eindigde.

De terugkeer van Heyer en Muth betekent ook dat de Nederlander Bob Herber niet deelneemt aan de finale. Herber was de enige overgebleven rivaal voor de AGS Events-coureurs Nicolas Gomar en Gilles Vannelet in het Am Cup-titelgevecht.