Home > #Hoofdnieuws > GT World Paul Ricard: 40 wagens voor de finale

GT World Paul Ricard: 40 wagens voor de finale

Of het de effecten van Covid zijn of het feit dat er ook in Sebring en Bahrein gereden wordt, is niet duidelijk, maar op de deelnemerslijst van de finale van de GT World in Paul Ricard staan net 40 wagens, aanzienlijk minder dan de voorbije jaren. Anderzijds kondigt de finale zich bijzonder open aan, met een karrenvracht kandidaten op de zege en de diverse titels.

De meeting in Zuid-Frankrijk vindt achter gesloten deuren plaats, zonder pers en onder meer ook zonder SPS automotive-performance Mercedes, Optimum Motorsport McLaren, één Mercedes van AKKA-ASP en de beide Porsche van ROWE, winnaar in Spa.

Spannende strijd

In Endurance kunnen nog tien teams de titel behalen, met name Dinamic Motorsport, AKKA-ASP, AF Corse, ROWE Racing, GPX Racing, Belgian Audi Club Team WRT, Haupt Racing Team, Saintéloc Racing, Attempto Racing en K-PAX Racing. Dries Vanthoor, Charles Weerts en Fred Vervisch (alledrie Audi) maken dus nog kans op de titel. Van Belgische zijde zien we in Paul Ricard verder ook Maxime Soulet (Bentley), Adrien de Leener (Porsche), Louis Machiels (Ferrari) en Baptiste Moulin (Lamborghini).

https://www.gt-world-challenge-europe.com/entry-list?filter_meeting_id=135