Home > #Hoofdnieuws > Spa 24: veranderingen bij Audi, één extra Belg

Spa 24: veranderingen bij Audi, één extra Belg

De deelnemerslijst 24 Uur van Spa ondergaat flinke wijzigingen, met onder meer een dertiende Belg aan de start en heel wat DTM-rijders van Audi die zonder uitleg vervangen worden.

Bij Sainteloc zal Grégory Paisse de Audi delen met Christophe Cresp, Steven Palette en Pierre-Yves Paque in de categorie Am. De Luikenaar reed eerder al met een Porsche van Speedlover in de 24-uursrace in de Ardennen. Jean-Luc Blanchemain rijdt niet.

Geen Nico Müller bij Saintéloc Racing, geen Robin Frijns en René Rast bij WRT.

Christopher Mies blijft in de #30 Audi R8 LMS van Audi Sport Team WRT, maar naast Matthieu Vaxiviere en Dennis Marschall. De Fransman won de eerste GT World Challenge Europe Powered by AWS-meeting in Imola en de Duitser is een vaste rijder in de ADAC GT Masters voor Audi. Ook het Audi-trio in de #31 van WRT is aangepast. Mirko Bortolotti en Kelvin van der Linde krijgen het gezelschap van Dries Vanthoor. De Belg zou aanvankelijk op # 30 rijden met Mies en Frijns.

Dorian Boccolacci zit dan weer in de #25 Audi Sport Team Sainteloc met Markus Winkelhock en Christopher Haase.De Franse ex-FIA Formula 2 rijder reed eerder al in de Endurance Cup in Imola en op de Nürburgring.