Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT, GT Open, FFSA GT4 en DTM Trophy

In een notendop: ADAC GT, GT Open, FFSA GT4 en DTM Trophy

• ADAC GT Masters – Erik Johansson en Jens Klingmann (MRS GT-Racing BMW M6 GT3) wonnen de 200ste ADAC GT-race op de Red Bull Ring. Christian Engelhart en Michael Ammermüller (SSR Performance Porsche GT3 R) namen dankzij hun tweede plaats vandaag de leiding over in het kampioenschap. Niels Lagrange (Grasser Racing Lamborghini Huracán GT3) moest opgeven.

• GT Open – Op het circuit van Spa Franchorchamps ging de overwinning van de tweede GT Open-race naar Miguel Ramos en Henrique Chaves (Teo Martin Motorsport McLaren 720S). Daarmee hebben ze een voorsprong van 8 punten in de algemene tussenstand op Louis Prette en Vincent Abril (AF Corse APM Ferrari 488).

• FFSA GT4 – Het duo Herrero – Moullin Traffort (Mirage Racing Alpine) won gisteren al de eerste FFSA GT4-race op circuit d’Albi en deden dat vandaag opnieuw. Benjamin Lessennes werd vijfde in zijn BMW M4 van l’Espace Bienvenue.

• DTM Trophy – Lucas Mauron domineerde heel het weekend in Zolder, want nadat hij twee keer de pole pakte en race 1 op zaterdag won, was hij vandaag opnieuw het sterkst in de Hella Pagid Audi R8 GT4. Nico Verdonck (Ring Racing Toyota GT4), gisteren nog op het podium, eindigde vandaag op de vierde plek.