Home > Circuit > ADAC GT: GRT Grasser niet opgezet met straffen

ADAC GT: GRT Grasser niet opgezet met straffen

In Duitsland gonst het van de geruchten over een mogelijke stopzetting van het programma van GRT Grasser in de ADAC Masters. Afgelopen weekend was het team van Gottfried Grasser opnieuw het onderwerp van discussie en de teambaas zelf maakte op zijn Facebook-account gewag van een mogelijk stopzetten van het programma.

Foto: © ADAC

GRT Grasser werd in het verleden al enkele malen bestraft in het Duitse GT3-kampioenschap en ditmaal ging op de Sachsenring een zekere zege verloren. Franck Perera zou tijdens de tweede race van het weekend geen constante snelheid hebben aangehouden tijdens een safetycar-procedure en kreeg daarvoor 30 seconden aangesmeerd van de stewards. Een andere rijder (van een ander team) deed iets soortgelijks en kreeg geen 30 seconden wat bij Gottfried Grasser tot grote woede leidde. “Soms is het beter om vaarwel te zeggen”, was zijn duidelijke boodschap aan de ADAC GT op Facebook…

Here are two decision from the last two events: same race director, same steward, same infringement! We loose the win,…

Geplaatst door Gottfried Grasser op Zondag 4 oktober 2020

In een reactie laat Niels Lagrange, die ook bij GRT racet, weten dat er voorlopig niets officieel is, maar dat de frustratie bij het team wel terecht is.