Home > Circuit > In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT Masters en VW Fun Cup

In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT Masters en VW Fun Cup

  • ADAC GT – het duo Perera-Costa Balboa heeft in een GRT Lamborghini de tweede race van de ADAC GT Masters op de Sachsenring gewonnen, maar het duo in de Italiaanse GT kreeg na afloop een tijdstraf en zo ging de zege naar Pommer-Schmidt in de Callaway Competition Corvette, voor Dries Vanthoor en Charles Weerts in de Belgische WRT Audi R8. Niederhauser-van der Linde werden in een Audi van Rutronik derde en zij worden meteen de nieuwe leiders in het kampioenschap. Ineichen-Vervisch (WRT Audi) en Schmid-Lagrange (GRT Lamborghini) werden respectievelijk 13de en 14de. (Foto: © ADAC)
  • VW Fun Cup – voor de derde opeenvolgende keer is een intern duel bij DRM Motorsport uitgedraaid in het voordeel van regerende kampioenen Cédric Bollen, Sébastien Kluyskens en Gilles Debrus. De equipe van DRM zegevierde op l’Anneau du Rhin nadat hun rivalen Edouard Mondron, Gilles Smits en Stéphane Lémeret (DRM) uit de wedstrijd waren verdwenen.
  • FFSA GT4 – Rodolphe Wallgren en Vincent Beltoise hebben in een Alpine van Mirage Racing de tweede van drie races van de FFSA GT4 in Paul Ricard gewonnen, voor de Saintéloc Audi van Fabien Michal en Grégory Guilvert. Benjamin Lessennes gaf in zijn BMW M4 met motorpech op.