Home > Circuit > In een notendop: F1-Euroformula-F4

In een notendop: F1-Euroformula-F4

  • F1 Barcelona – Roy Nissany zal op Barcelona de eerste vrije training rijden voor Williams. Als u niet weet wie Roy Nisssany is, dan kijkt u even hier.

  • Euroformula – In Budapest startte de voormalige “F3 Open” hun seizoen met een dubbele race. De Chinees Yifei Ye (Dallara-VW CryptoTower) realiseerde er de Grand Slam met twee poles, twee zeges en twee snelste rondes. Tweemaal kwam Andreas Estner (Dallara-Mercedes Van Amersfoort) als tweede over de lijn en in race 1 mocht ook zijn teamgenoot, broertje Sebastian Estner op het podium. Uiteraard leidt Yifei Ye ongeslagen het kampioenschap.

  • F4 Groot-Brittannië – De Brit Zak O’Sullivan (Carlin) is nog steeds bezig aan een uitstekend Formule 4 seizoen. O’Sullivan is geen echte onbekende in België want hij was een geregeld bezoeker van onze kartingpistes! Afgelopen weekend was de Britse F4 aan de slag op Brands Hatch. O’Sulivan (race 1 en race 3) en ploeggenoot Christian Mansell (race 2) verdeelden de zeges. In de tussenstand leidt O’Sullivan souverein. De heren, en dames (Abbi Pulling en Reema Juffali) rijden opnieuw binnen twee weken, dan op Oulton Park.

foto: fiaformula2.com