Home > Circuit > Circuit: Roger Grouwels naar Ferrari Challenge

Circuit: Roger Grouwels naar Ferrari Challenge

Na een uitstel van enkele maanden gaat begin juli de Ferrari Challenge Europe 2020 van start. De seizoenstart op het Italiaanse circuit van Imola is ook het debuut van het enige Nederlandse raceteam in de Ferrari Challenge,Team RaceArt – Kroymans met Roger Grouwels.
 
Binnen de Nederlandse racewereld is Roger Grouwels een gevestigde naam. De afgelopen jaren kwam hij al in diverse kampioenschappen uit, maar met Team Race Art – Kroymans debuteert Roger dit jaar in de Ferrari Challenge Europe. Recent nam hij bij Kroymans Ferrari in Hilversum – partner in het Ferrari Challenge-project – zijn splinternieuwe Ferrari 488 Challenge Evo in ontvangst, de sportwagen waarmee Grouwels dit jaar aan zeven raceweekends gaat deelnemen.

Het Ferrari Challenge Europe 2020-seizoen start in het eerste weekend van juli (4-5 juli), op het legendarische Italiaanse circuit van Imola. Aansluitend neemt Team RaceArt – Kroymans ook aan de zes overige raceweekenden deel, in Barcelona, Portimao, Mugello, Spa-Francorchamps, Misano en uiteindelijk de Finali Mondiali seizoenafsluiter in Abu Dhabi.