Home > #Hoofdnieuws > Wat doet Elke Pollaris in corona-tijden?

Wat doet Elke Pollaris in corona-tijden?

Omdat wij de autosport een zeer warm hart toedragen, blijven we ook in deze vervelende tijden actief. Heel wat rijders, teambazen, fotografen medewerkers en fans moeten noodgedwongen van de circuits en rallywegen wegblijven. Maar wat doen zij in tussentijd? Vandaag vroegen we het aan Elke Pollaris, van het nagelnieuwe Angels Racing Team.

Foto: © Facebook Angels Racing TeamElke tweede van links

Het zal je maar overkomen, een nieuw autoportproject lanceren en dan Covid-19 tegenkomen. Het overkwam het Angels Racing Team effectief. Laurie De Wolf, Elke Pollaris, Ellen Van Mechelen en Evelyne François zitten net zoals ieder van ons thuis en racen of trainen zit er voorlopig dus niet in. Wij belden de Herentse Elke Pollaris dan maar op:

Inderdaad, thuiszitten is de nieuwe regel, maar ik werk wel. Mijn functie is internationaal, maar ik doe het werk van thuis uit, vanachter een laptop. Het geeft je wel de mogelijkheid om de internationale contacten op een andere manier te zien en vooral ook om vast te stellen hoe ieder land de zaken anders aanpakt. Op die manier blijf ik ook actief, al is dat met de zeer verschillende tijdzones wel niet altijd evident (lacht). Op racevlak is het uiteraard stilletjes, we blijven regelmatig contact hebben met ons vieren, via het grote of kleine scherm, maar elkaar zien is dus niet mogelijk. Naast het rijden zelf dat weg is gevallen, is het uiteraard ook quasi onbegonnen werk om sponsors te benaderen. Bedrijven schrappen nu budgetten en dat zal voor de hele autosport een zorg worden de komende tijd… Maar wij geven niet op en van zodra we mogen en kunnen, gaan we opnieuw volop aan ons project werken!