Home > Rally > BRC > BRC 2020: gemengd programma voor Van Woensel

BRC 2020: gemengd programma voor Van Woensel

Chris Van Woensel is een allrounder, een man van hard en onverhard. De ondernemer uit Schriek combineert dit seizoen rally en circuit, met twee tot de verbeelding sprekende wagens: de Mitsubishi Lancer WRC en de BMW M2 V8.

Ik start dit seizoen in enkele rally’s, waaronder nu zaterdag de Haspengouw. Onze Mitsubishi mag weer rijden en ik kom dan ook met veel plezier aan de start van deze fijne, goed georganiseerde wedstrijd”, aldus Van Woensel aan Autosportwereld.be. “Ik rij ook nog in Luxemburg en mogelijk zal Larry Cols de wagen besturen in de Wallonie. Ik ben blij om met deze schitterende auto te kunnen starten en wil me toch meten met het middenveld van de R5-wagens. Vooraan meekunnen, zit er denk ik niet in, de evolutie van de R5’s de laatste jaren is enorm geweest.”

Maar Van Woensel doet het dus ook op circuit, maar niet meer in Belcar. “Om diverse redenen, waaronder de te grote groep prototypes en de verplichte keuze voor Hankook. De 24 Uur van Zolder doen we wel, naast enkele wedstrijden in BGDC. met wie of wat, dat moeten we nog bekijken.”