Home > Circuit > FIA WEC Lone Star Le Mans: stemmen na de race

FIA WEC Lone Star Le Mans: stemmen na de race

Rebellion Racing kende een foutloos weekend tijdens Lone Star Le Mans, dat plaatsvond op Circuit of The Americas. Zowel tijdens de vrije training, als tijdens de kwalificaties en race reed de wagen steevast de snelste tijden en pakte de overwinning. Een zeer mooi resultaat voor het laatste seizoen van dit team, want volgend jaar trekken ze er de stekker uit. We sprokkelden voor jullie enkele reacties:

Foto © Rebellion Racing

  • Bruno Senna, winnaar Lone Star Le Mans: Een fantastisch weekend was het! Ik wil mijn team nogmaals bedanken voor de perfecte uitvoering tijdens de vrije trainingen, kwalificaties en race. Dit was een thuisrace voor mij, wat maakt dat ik extra fier ben met deze overwinning. Vanaf nu gaan we weer volop focussen op Sebring, Spa en Le Mans!”

  • Alexandre Pesci, eigenaar Rebellion Racing: “We zijn zeer fier op deze overwinning, dewelke grotendeels te danken was aan de perfecte strategie van het team. Ondanks dat we recentelijk aankondigden dat we de stekker uit dit project trekken, toonden we met de overwinning dit weekend nogmaals dat Rebellion Racing een serieus, professioneel en gedisciplineerd team is dat kan opboksen tegen een fabrieksteam!”
You may also like
FIA WEC: WRT kent alle namen
In een notendop: uithouding
FIA WEC: Peugeot aan de start in Monza
FIA WEC – Le Mans: Goodyear met een voorraad